2018. augusztus 1., szerda

Fontos kitérő

Bár mi akkor nem voltunk tudatában, ma már biztos, hogy az első lépések közé venném az ételintolerancia teszt elvégzését.
Részben Peti közérzetének a javítása, részben a gyorsabb bélflóra regenerációja miatt.
 
Magyarországon két helyen szoktak elég sokan ételintolerancia tesztet végeztetni ITT és ITT.
Mi Írországban élünk, ahol ugyancsak több lehetőség közül választhatunk, mi ezt csináltattuk meg:
ITT és

Az alábbi oldalon keresztül évente több alkalommal kedvezményes lehetőség van elvégeztetni: https://www.livingsocial.ie/deals/dublin-south .
 
Az ételintolerancia tünetei sajnos sok területen jelentkezhetnek, érdemes elolvasni őket, ide kattintva megtehetitek:
 
Ha ti is csináltattatok már intolerancia tesztet, kérlek, írjátok meg nekem és a tapasztalatotokat is, hasznos volt vagy sem, szívesen beleírom a bejegyzésbe, hogy mások segítségére legyen.
 
Az előző bejegyzésemben már írtam a Sambucus nevű táplálékkiegészítőt, de nem esett szó a vitaminokról és probiotikumokról, amelyek ugyancsak nagyon fontosak a siker érdekében.
Nálunk ezek sem mentek könnyen, hiszen semmiféle tablettát, gumicukrot, szétrághatós csodavitamint nem volt hajlandó a szájába venni Petike.
Az egyik ismerősünk ajánlott egy folyékony gyerekvitamint, s habár nem volt tökéletes az összetétele, a színe nagyon hasonlított a Sambucushoz, amit a gyerekek csak "kínainak" becéztek. Az Animal parade folyékony vitaminja egy időre megoldotta a vitamin pótlást, de a későbbiekben fogok ajánlani jobbat.

Probiotikumok közül az egyik legjobb a Garden of Life bébi- illetve gyerekprobioja.
A bébi ráadásul POR alakú, nem elhanyagolható a finnyás, válogatós, esetenként semmi darabosat nem hajlandó megkóstolni sem gyerekeknél!
(Ezt a táplálékkiegészítő családot egyébként bárkinek szeretettel ajánlom, felnőtteknek is!)
 
 
A kép csak illusztráció, forrás: Pixabay
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése